Максимальний об'єм соку, мінімальна кількість м'якоті
Збереження вітамінів та поживних речовин
Приготування соку з твердих та м'яких овочів та фруктів
Система захисного блокування
4 гумові ніжки
Ємність для соку: 0,8л
Ємність для м'якоті: 0,8л
Низький рівень шуму під час роботи
Економічна у використанні, легка в очищенні
Довжина мережевого шнура: 1,4м
Клас захисту від ураження електричним струмом: II
Ступінь захисту від вологи: IPX0
Номінальна напруга: АС 230В 50Гц
Номінальна потужність: 400Вт
Номінальний струм: 1,8А
Розміри виробу: 280х163х345мм
Розміри коробки: 340х230х410мм
Вага нетто/брутто: 5,2/6,2кг
Колір корпусу: чорний
КОМПЛЕКТАЦІЯ
Соковитискач
Штовхач
Ємність для соку
Ємність для м'якоті
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон
Шнекові соковитискачі
вже давно замінили центрифужні в країнах Європи та Америки. Сік, отриманий за
допомогою такого соковитискача, має натуральний колір, однорідну консистенцію і
не містить піни, він не нагріваються в процесі приготування, не розшаровується
на фракції через пару хвилин після віджимання, як це відбувається з результатом
роботи центрифужного соковитискача!
Шнекові соковитискачі
працюють на низьких обертах, здійснюючи при цьому так зване "дбайливе
віджимання". Отриманий таким чином продукт має природний, яскраво
виражений смак і високу харчову цінність для людського організму, вміст
поживних речовин в ньому більше в 4 рази, а вітамінів майже в 6 разів, та їх
абсорбція (поглинання) тканинами відбувається на 20 відсотків швидше та
ефективніше! Сік не окислюється і не втрачає цінні ензими, що беруть активну
участь в процесі травлення.
Шнекові соковитискачі
у порівнянні з центрифужними зберігають на 42% більше вітаміну С і на 60.7%
більше вітаміну А (випробування проводилися незалежною лабораторією Michelson
Laboratories).
Унікальним є і
той факт, що ці соковитискачі здатні віджимати сік практично з усього:
-
з
фруктів (яблука, апельсини, ананаси, банани, хурма, авокадо, персик, манго і
так далі);
-
з
овочів (як з твердих: морква, буряк, капуста, картопля, батат, топінамбур, так
і з м'яких: огірки, солодкий перець, цибуля, часник і так далі);
-
з
ягід (полуниця, малина, гранат з кісточками, виноград з кісточками та без,
смородина, агрус, чорниця і так далі);
-
з
трав і коріння.
З паростків пшениці Ви зможете зробити природний енергетичний напій -
Витграсс. Легко приготуєте сік з селери, петрушки, кропу, відіжмете екстракт
алое, імбир і навіть вичавите сік з голок хвойних дерев. Крім того Ви зможете
зробити соєве або горіхове молочко!
Сік, отриманий
при віджиманні шнековою соковижималкою, ще називають соком холодного
віджимання, в такому соку корисні властивості, ензими і мінерали зберігаються
до двох діб! Як говорилося раніше, при перетиранні продукту у центрифужних
соковитискачах на високих обертах сік нагрівається, а ферменти і ензими гинуть
при температурі 48-50°С.
Іншими словами,
в шнекових пристроях сік віджимається максимально дбайливо, що дозволяє
отримати натуральний напій, корисний для травлення.
Більше того,
завдяки технології холодного віджимання вдається отримати найбільшу кількість
соку і сухішу макуху, ніж у центрифужних соковитискачах.
Процес очищення шнекового соковитискача є простішим і швидшим! У нього
менше деталей, і багато з них досить просто ополоснути під струменем води, а
щоб очистити сіточку, в комплекті до кожного соковитискача йде спеціальна
щіточка. Крім того, якщо ви хочете віджати сік з різних продуктів без їх
змішування, просто залийте воду до працюючого соковитискача, і він сам ополосне
себе.